Ietje Fotografie

Give me a second so you can remember this moment forever

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Mary en Sifra

Geplaatst op 22 november, 2019 om 7:10 Comments reacties (0)

2 mooie zusjes in de herfst. Wat is de herfst toch mooi he! Alle seizoenen zijn mooi maar de herfst is toch wel mijn favoriet denk ik. Samen met de lente! 

Geniet je mee van deze 2 vrolijkerds?


Jan en Marjan

Geplaatst op 24 oktober, 2019 om 7:55 Comments reacties (0)

Deze bruiloft was voor mij heel speciaal om te fotograferen! Jan is namelijk mijn neef! En daardoor had ik dus heel de dag mijn hele familie om me heen! Supergezellig ;) 

Jan en Marjan wonen op zo'n 3 minuten rijden van elkaar vandaan dus kon ik makkelijk even heen en weer om bij beide de voorbereidingen te fotograferen. 

Jan was te vroeg bij Marjan aan de deur, Marjan was nog niet helemaal klaar. Gelukkig stonden er mensen genoeg buiten om even mee te kletsen ;) Ik heb nog nooit zo'n drukbezochte 'first look' meegemaakt!! Daar alleen zou je al zenuwachtig van worden als bruidegom zijnde! 

Na een heerlijke ontmoeting, reden we naar het strand van Urk. Daar kwamen 5 prachtige bruidsmeisjes. Wat een beauty's he! (familie van mij he :P grapje natuurlijk!;))  Ook maakten we foto's in Jan zijn eigen slagerij en daarna reden we naar een prachtig natuurgebied waar we nog ruim de tijd hadden om even samen wat foto's te maken! 

Na een heerlijke lunch met alleen beide famillies bij Lavandula, kwamen ook de rest van de genodigden. De ceremonie kon gelukkig vanwege het prachtige weer buiten worden gehouden. Na de ceremonie was het tijd voor taart. Het nichtje van de bruid had een prachtige en overheerlijke sweet table gemaakt!! 

Na een hapje en een drankje reden we naar een klein maar prachtig kerkje voor een mooie huwelijksdienst. 

Daarna was het tijd voor een heerlijke bbq met vlees uit eigen slagerij natuurlijk. 

Jan en Marjan, heel veel geluk samen!! 


Dirk Pieter & Anthonia

Geplaatst op 28 mei, 2019 om 7:05 Comments reacties (0)

Wat een heerlijk stel, wat een toffe locatie en wat een prachtig zonnetje hadden we er bij! Echt genieten!! 

Geniet mee van dit mooie stel! Wedding Rick en Martina

Geplaatst op 23 mei, 2019 om 9:55 Comments reacties (0)

17 mei 2019.. Een prachtige dag, vol met liefde! Rick en Martina stapten samen in het huwelijksbootje. 

We begonnen de dag bij Martina haar ouders aan boord. Daar werd ze omgetoverd tot een prachtige stoere bruid. Toen Rick haar zag viel zijn mond letterlijk open van verbazing! Wat was ze mooi!! Na nog een knuffel met het hondje buddy, gingen we op stap om een toffe reportage te maken in een ruïne. We genoten van elkaar en van de prachtige omgeving. 

Het bruidspaar werd bij Rick zijn ouders opgewacht door alle mooie daggasten. We genoten van een heerlijke lunch waarna we vertrokken naar Raamsdonk waar de ceremonie plaatsvond. Het werd een prachtige ceremonie, met veel mooie woorden en een hoop tranen van geluk. 

Het broertje van de bruid had nog een prachtige verrassing. Hij zong speciaal een lied voor zijn grote zus. Wat was dat mooi!! Iedereen zat met kippenvel te luisteren. 

Geniet snel mee van de toffe foto's. De blog is een beetje langer geworden dan de bedoeling was maar ik kon gewoon niet kiezen;)

Lifestyle Newbornsessie fam Quik

Geplaatst op 10 april, 2019 om 14:25 Comments reacties (0)

In januari is er bij familie Quik weer een heel mooi meisje geboren, Sifra. Ik werd gevraagd voor een 'newborn shoot zonder poespas!' ;) Dus niet de kleine helemaal ingewrapped maar gewoon fotograferen hoe het er werkelijk aan toe ging. En dat hebben we gedaan! Samen met de papa en mama en grote zus Mary hebben we prachtige plaatjes gemaakt! Enjoy deze zoete blog! Hij is langer geworden dan ik van plan was maar ik kon gewoon echt niet kiezen ;) Bjarne en Femke

Geplaatst op 21 maart, 2019 om 15:10 Comments reacties (0)
Op een hele mooie zonnige februari dag had ik dit mooie stel voor een loveshoot. Wát een heerlijk verliefd stel! Ik had een toffe auto geregeld en het prachtige zonnetje maakte het helemaal af! Ik ben dol op fotoshoots tijdens het gouden uurtje! Alle kleuren worden dan zo mooi en alles krijgt een warme gloed. I LOVE IT! 


Hilbrand en Loïs

Geplaatst op 25 januari, 2019 om 13:45 Comments reacties (0)

Eind oktober was het nog prachtig weer! 28 graden zelfs! Loïs had voor haar verjaardag een bon gekregen voor een toffe fotoshoot en we vertrokken gezellig met elkaar naar Scheveningen. Voordat we echter op het strand waren moesten we wel wat geduld hebben! Manman wat was het druk!! We waren niet de enigen die bedacht hadden om naar Scheveningen te gaan. Manlief was ook gezellig mee en die was zo lief om ons vast te laten gaan en zelf een parkeerplekje te zoeken. Zo konden wij vast gewoon lekker gaan shooten en hij zou ons wel weer tegenkomen. 

Op het strand was het echt niet normaal druk!! Er waren heel wat mensen die gewoon nog helemaal het water in gingen.. Dat heb ik dit lieve stel maar niet aan gedaan ;) 

Geniet mee van dit mooie stel!


Rick en Martina

Geplaatst op 25 januari, 2019 om 13:35 Comments reacties (0)
Rick en Martina, Wat een heerlijk stel! Op een mooie zaterdag in oktober gingen we op stap om toffe foto´s te schieten. We hadden prachtig weer en de locatie was ook echt stunning! Maar de vrolijkheid en gekheid van dit lieve stel was echt het allermooiste. Zo verliefd, zo gezellig, zo spontaan.. Het kan niet anders dat hun grote dag 1 groot feestje word! En ik mag daar bij zijn! Nu al superveel zin in! John en Arjanne

Geplaatst op 3 oktober, 2018 om 15:30 Comments reacties (0)

John en Arjanne kwamen gezellig langs voor een fotoshoot tussen de zonnebloemen. Ik heb het geluk dat hier in de buurt een aantal zonnebloem velden staan die van mijn zwager zijn. Als hij het te druk heeft om alle zonnebloemen te snijden voordat ze uitgebloeid zijn, maak ik daar handig gebruik van ;) Zo ook nu met John en Arjanne. Geniet mee van deze tortelduifjes!


Cor-John en Martine

Geplaatst op 8 september, 2018 om 5:55 Comments reacties (0)

31-8-2018, wat een prachtige dag om te trouwen! Cor-John en Martine waren al vroeg in de veren om zich klaar te maken voor deze mooie dag. Martine was de rust zelve.  Tegen de tijd dat Cor-John kwam, kwamen die zenuwen toch nog wel een klein beetje. Wat niemand naast de bruid wist is dat Cor-John met de tractor zou komen. Die gezichten van iedereen was dan ook echt goud waard.

Met een heel leger aan ‘assistenten’ gingen we naar Landgoed Marienwaardt om foto’s te maken. Wat een prachtige locatie is dat toch!

Getrouwd werd er in Kasteel Neerijnen waar een emotionele vader met prachtige woorden zijn dochter weg gaf. Waar 2 stoere jongens de ringen mochten brengen en waar een mega grote vlag van Canada hing. (Net zulke Canada fans als ik ;) Hoe leuk is dat!) 

Na het gemeentehuis was het tijd voor taart en voor de kinderreceptie waar alle kinderen van Martine haar werk even kwamen kijken. 

Martine en Cor-John, dankjewel dat ik bij jullie mooie grote dag mocht zijn en ik wens jullie samen heel veel geluk en liefde <3


 Rss_feed