Ietje Fotografie

Give me a second so you can remember this moment forever

Blog

Cor-John en Martine

Geplaatst op 8 september, 2018 om 5:55

31-8-2018, wat een prachtige dag om te trouwen! Cor-John en Martine waren al vroeg in de veren om zich klaar te maken voor deze mooie dag. Martine was de rust zelve.  Tegen de tijd dat Cor-John kwam, kwamen die zenuwen toch nog wel een klein beetje. Wat niemand naast de bruid wist is dat Cor-John met de tractor zou komen. Die gezichten van iedereen was dan ook echt goud waard.

Met een heel leger aan ‘assistenten’ gingen we naar Landgoed Marienwaardt om foto’s te maken. Wat een prachtige locatie is dat toch!

Getrouwd werd er in Kasteel Neerijnen waar een emotionele vader met prachtige woorden zijn dochter weg gaf. Waar 2 stoere jongens de ringen mochten brengen en waar een mega grote vlag van Canada hing. (Net zulke Canada fans als ik ;) Hoe leuk is dat!) 

Na het gemeentehuis was het tijd voor taart en voor de kinderreceptie waar alle kinderen van Martine haar werk even kwamen kijken. 

Martine en Cor-John, dankjewel dat ik bij jullie mooie grote dag mocht zijn en ik wens jullie samen heel veel geluk en liefde <3


 


Categorieën: Bruiloften

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties