Ietje Fotografie

Give me a second so you can remember this moment forever

Blog

Jan en Marjan

Geplaatst op 24 oktober, 2019 om 7:55

Deze bruiloft was voor mij heel speciaal om te fotograferen! Jan is namelijk mijn neef! En daardoor had ik dus heel de dag mijn hele familie om me heen! Supergezellig ;) 

Jan en Marjan wonen op zo'n 3 minuten rijden van elkaar vandaan dus kon ik makkelijk even heen en weer om bij beide de voorbereidingen te fotograferen. 

Jan was te vroeg bij Marjan aan de deur, Marjan was nog niet helemaal klaar. Gelukkig stonden er mensen genoeg buiten om even mee te kletsen ;) Ik heb nog nooit zo'n drukbezochte 'first look' meegemaakt!! Daar alleen zou je al zenuwachtig van worden als bruidegom zijnde! 

Na een heerlijke ontmoeting, reden we naar het strand van Urk. Daar kwamen 5 prachtige bruidsmeisjes. Wat een beauty's he! (familie van mij he :P grapje natuurlijk!;))  Ook maakten we foto's in Jan zijn eigen slagerij en daarna reden we naar een prachtig natuurgebied waar we nog ruim de tijd hadden om even samen wat foto's te maken! 

Na een heerlijke lunch met alleen beide famillies bij Lavandula, kwamen ook de rest van de genodigden. De ceremonie kon gelukkig vanwege het prachtige weer buiten worden gehouden. Na de ceremonie was het tijd voor taart. Het nichtje van de bruid had een prachtige en overheerlijke sweet table gemaakt!! 

Na een hapje en een drankje reden we naar een klein maar prachtig kerkje voor een mooie huwelijksdienst. 

Daarna was het tijd voor een heerlijke bbq met vlees uit eigen slagerij natuurlijk. 

Jan en Marjan, heel veel geluk samen!! 


Categorieën: Bruiloften

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties