Ietje Fotografie

Give me a second so you can remember this moment forever


Day in the life!

Bij een day in the life vertel ik het unieke verhaal van jullie gezin. Dit kan thuis zijn, tijdens een feestje, in de winkel, tijdens een wandeling of misschien ben je wel op vakantie en wil je dat vast laten leggen! Jullie verhaal, met alle emoties, gewoontes en (eigen)aardigheden. Het weerspiegelt perfect hoe jullie dag was en het is vooral heel tof om dat later terug te zien. Normale dingen zoals een lunch, in bad gaan, een wandeling of een voorleessessie. Ik pas me aan naar jullie agenda. Ik ga met jullie mee en leg deze momenten allemaal voor jullie vast! Ik volg de ‘normale’ en dagelijkse gebeurtenissen met mijn camera en fotografeer jullie als gezin met elkaar. De mooie intieme en kleine momenten komen hierbij in beeld.

Er wordt niet geposeerd, rommel hoeft niet speciaal voor de fotograaf worden opgeruimd en ook hoeven jullie geen “matchende” kleren aan. Jullie mogen jezelf zijn!
Ik fotografeer op een journalistieke of documentaire wijze, waardoor ongedwongen en spontane foto’s ontstaan. Niet de geposeerde foto, maar dat fotograferen wat zich aandient.


Waarom een day in the life?


Juist die kleine gebaren in een gezin onderling, de kleine momentjes, de verbinding, de kleine of juist grote emoties die zoveel zeggen over jullie als gezin, vind ik prachtig om als fotograaf te onderzoeken en in beeld te brengen. Met mijn foto’s wil ik laten zien dat het leven mooi, hard, blij, verdrietig, geweldig, groots, intiem of juist klein kan zijn

Ik breng ongeveer drie uur met jullie gezin door om momenten van jullie dagelijkse routine vast te leggen. Je kunt deze (aaneengesloten) uren zelf kiezen. Ik adviseer meestal om 's ochtends vroeg tot de lunch of van het avondeten tot het slapengaan te kiezen. Op deze manier zijn vinden er veel activiteiten plaats en kan ik verschillende scenario's fotograferen. But it's up to you!


Investering Day in the life shoot

3 uur fotografie

Album (15x15) 24 pagina’s

Minimaal 50 foto’s in hoge resolutie op USB

Binnen een week een mooie preview van ongeveer 10 foto’s

Persoonlijke online galery

€295,00


Ieder extra uur €100,00-U krijgt een binnen 5 weken een persoonlijke link in de mail, voorzien van wachtwoord, van een online galerie met daarop alle foto’s met watermerk.

-Alle bestanden worden verstuurd via wetransfer.nl

-Tegen een vergoeding van €7,50 kunt u de foto’s ook op een luxe USB krijgen.

-Let op! Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief reiskosten a 35 ct per kilometer buiten een bereik van 10 kilometer gerekend vanaf Hedel. (5321WE)

-Alle fotoshoots dienen te worden betaald na het maken van de fotoshoot maar voor de levering van de foto's tenzij anders afgesproken.