top of page

Pure foto´s zonder poespas. Gewoon zoals het is! 

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Of je hebt net een kindje gekregen. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website voor informatie over een Newborn lifestyle shoot. Leuk én verstandig want de eerste dagen van je baby zijn zo speciaal en kostbaar! Met een Newborn lifestyle shoot leg je deze speciale herinneringen vast in een reeks prachtige foto´s waar je met trots vaak naar terug kunt kijken.


Werkwijze


Een newborn lifestyle fotoshoot is een fotoreportage bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Tijdens deze fotoshoot maken we foto's in de huiskamer, slaapkamer ouders en in het babykamertje. Ik werk met 100% natuurlijk daglicht. Daarom is het belangrijk dat we voldoende licht hebben in de kamers waar we aan het werk gaan. De meeste foto´s maak ik op bed in de ouder slaapkamer.

Bij een newborn lifestyle fotoshoot maak ik een vertellende reportage waarbij ik inspeel op de situatie van dat moment. Ik maak geen gebruik van accessoires, hooguit een mooi dekentje, de reportage wordt zo heel puur, zonder poespas, gewoon zoals het is! Ook eventuele broertjes en zusjes worden gefotografeerd. Al met al duurt de newborn lifestye shoot ongeveer 1,5 uur.

Na de reportage bewerk ik de mooiste foto´s welke ik in een online gallery plaats. Jullie ontvangen binnen 3 weken de link naar deze gallery in jullie inbox.

Ook ontvangen jullie een klein album met de mooiste foto's.

bottom of page