top of page

Neem contact met ons op

Wat mooi dat u interesse heeft in deze waardevolle Bijbelteksten in Statenvertaling van Mijn Goud’ met prachtige tekeningen van @goudmijn_


Gods Woord is een goudmijn. Ieder die erin delft, zal kunnen getuigen dat zijn ziel er al vaak ‘een grote buit’ (Ps. 119: 162) in heeft gevonden.


Door een Bijbeltekst (geplaatst in de context) te herhalen, erover te mediteren (Joz. 1:8), hardop uit te spreken, daarbij klemtonen verleggend, zullen Zijn Woorden door de volheid, inhoud en reikwijdte ervan meer en meer gaan stralen. Het Latijnse woord voor mediteren is ‘ruminare’. Dat betekent ‘herkauwen’. Wie koeien bestudeert, ontdekt dat ze de hele dag door herkauwen. Ze doen dat om allerlei bouwstoffen uit het gras te onttrekken. Een christen mag het Woord ‘herkauwen als de reine dieren uit het veld’ (Leviticus 11 en Deuteronomium 14) om het Woord in hart en leven door te laten dringen. Ons leven is erg vluchtig geworden. Het ontbreekt ons zo vaak aan tijd en concentratie. We hebben het gebed om de verlichtende werking van de Heilige Geest nodig voor het overdenken, daarbij de stilte en afzondering zodat ons hart ontvankelijk wordt voor Zijn spreken.


Per twee weken kunt u één tekst overdenken/leren, evt. neergezet in meegeleverd houdertje. Het is raadzaam de vindplaats erbij te leren. Ook voor kinderen is het een uitgelezen kans om ze al jong Bijbelkennis bij te brengen.

De evenwichtige inhoud van de Bijbel willen en mogen we niet teloor laten gaan. Dat is dan ook onze leidraad v.w.b. de tekstkeuzes.

We wensen en bidden dat het voor jong en oud tot zegen mag zijn, met als hoogste doel:


“Zijn Naam moet eeuwig eer ontvangen”

Ps. 72:11 berijmd

Een doosje met 26 kaartjes met Bijbeltekst kost €15,95 excl verzendkosten.

U kunt een doosje van Mijn Goud, goudmijn bestellen in de webshop

bottom of page